Retourneren

Wilt u afzien van uw bestelling of voldoet het product niet aan uw verwachting?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. Wij brengen administratiekosten a € 6,50 in rekening voor de verwerking van uw retourzending. U betaalt alleen wanneer u om eigen redenen van uw aankoop afziet. Mocht u een verkeerd product hebben ontvangen of een product waaraan iets mankeert, dan brengen wij vanzelfsprekend geen kosten in rekening voor het retourneren. De administratiekosten brengen wij in mindering op het terug te storten bedrag.  

De kosten die u maakt voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor eigen rekening. Wanneer u de bestelling via onderstaande knop retour heeft aangemeld, stuurt u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking terug.

U kunt met onderstaande knop uw retour aanmelden. Wij verzoeken u vriendelijk de gevraagde informatie zo volledig mogelijk in te vullen. Vervolgens storten wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! Geopende en/of gebruikte blikken verf en wax kunnen wij niet meer retour nemen.
Controleer vooraf goed of u de juiste kleur heeft besteld. Twijfelt u over een kleur? Bestel een kleurenkaart of neem met ons contact op voor advies.